• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The Best Pumpkin Cheesecake Recipe | Easy to Make and Creamy скачать в хорошем качестве

The Best Pumpkin Cheesecake Recipe | Easy to Make and Creamy 4 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The Best Pumpkin Cheesecake Recipe | Easy to Make and Creamy
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The Best Pumpkin Cheesecake Recipe | Easy to Make and Creamy в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The Best Pumpkin Cheesecake Recipe | Easy to Make and Creamy или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The Best Pumpkin Cheesecake Recipe | Easy to Make and Creamy в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The Best Pumpkin Cheesecake Recipe | Easy to Make and Creamy

Rich, creamy, and perfectly spiced, this Pumpkin Cheesecake is the ultimate fall dessert. With a buttery crust and velvety pumpkin filling, it’s festive, comforting, and ideal for the holidays. ►Full written recipe: https://thecookingfoodie.com/recipe/b... ►Homemade pumpkin pie spice recipe: https://thecookingfoodie.com/recipe/h... ► Equipment I used in this video: https://www.amazon.com/shop/thecookin... ►FOLLOW ME: Instagram:   / thecookingfoodie   Facebook:   / thecookingfoodie   Website: https://www.thecookingfoodie.com/ For the crust: 7oz (200g) Biscoff cookies/ Graham crackers *read notes 5 tablespoons (75g) Butter, melted 1/2 teaspoon Pumpkin spice For the filling: 3½ cups (785g) Cream cheese 1/2 cup (100g) White Sugar 1/2 cup (100g) Brown Sugar 1¼ cups (300g) Pumpkin puree 1-2 teaspoons Pumpkin pie spice *depending on your taste 4 Eggs 1 teaspoon Vanilla bean paste 1/2 cup (115g) Sour cream 1/4 cup (60ml) Heavy cream 1½ tablespoons (12g) Cornstarch For topping: 3/4 cup (180ml) Heavy cream, cold 4 tablespoons (30g) Powdered sugar 1/2 teaspoon Ground cinnamon or pumpkin pie spice (optional) More for dusting (optional) Instructions: 1. Prepare the crust: Preheat your oven to 350°F (175°C). In a food processor, pulse the cookies or biscuits into fine crumbs. Add melted butter, milk, and pumpkin spice, then process until the mixture resembles wet sand. Press firmly into the bottom of a 9-inch (23cm) springform pan, using the back of a spoon or the base of a measuring cup for an even layer. 2. Bake for 8–10 minutes, then set aside to cool slightly. Reduce oven temperature to 300°F (150°C). 3. Make the filling: In a large mixing bowl, beat the cream cheese until smooth and creamy, about 2–3 minutes. Add the white and brown sugars, and continue mixing until fully incorporated. Blend in the pumpkin puree and pumpkin spice until smooth. Beat in the eggs one at a time, scraping down the sides of the bowl after each addition. Mix in vanilla bean paste, sour cream, and heavy cream until well combined. Sift in the cornstarch and mix on low speed just until incorporated, avoiding overmixing to prevent air bubbles. 4. Assemble: Pour the filling over the cooled crust and smooth the top with a spatula. If using a water bath, wrap the springform pan in two layers of heavy-duty aluminum foil to prevent leaks, place in a roasting pan, and add hot water to the roasting pan, halfway up the sides of the springform. 5. Bake: Bake at 300°F (150°C) for 50–70 minutes, or until the edges are set but the center still has a slight jiggle. Turn off the oven, crack the door slightly, and let the cheesecake cool inside for 1 hour. This gradual cooling helps prevent cracks. 6. Chill: Remove from the oven and from the water bath (if using). Run a thin knife around the edge of the cheesecake to loosen it, then let it cool completely at room temperature. Cover and refrigerate for at least 4 hours, preferably overnight, to fully set and develop flavor. 7. Make the topping: Just before serving, whip the chilled heavy cream and powdered sugar in a cold mixing bowl until medium-stiff peaks form. Add a pinch of cinnamon and whip briefly to combine. Spread or pipe over the chilled cheesecake. 8. Serve: Slice with a sharp knife dipped in hot water and wiped clean between cuts for perfect slices. Enjoy as is, or garnish with extra pumpkin spice, crushed cookies, or caramel drizzle.

Comments
  • Dieser Kürbis-Cheesecake wird dich umhauen! So cremig und unwiderstehlich! 1 месяц назад
    Dieser Kürbis-Cheesecake wird dich umhauen! So cremig und unwiderstehlich!
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Amazing Pumpkin Cheesecake Recipe 2 года назад
    Amazing Pumpkin Cheesecake Recipe
    Опубликовано: 2 года назад
  • Тыквенный пирог встречает чизкейк: батончики с тыквенным чизкейком 3 года назад
    Тыквенный пирог встречает чизкейк: батончики с тыквенным чизкейком
    Опубликовано: 3 года назад
  • Martha Stewart’s Pumpkin Cheesecake | Martha Bakes Recipes 4 года назад
    Martha Stewart’s Pumpkin Cheesecake | Martha Bakes Recipes
    Опубликовано: 4 года назад
  • ЧТО ПИТЬ, Чтобы Быстро Улучшить Кровообращение В Ногах? После 60! Доктор Мясников 1 день назад
    ЧТО ПИТЬ, Чтобы Быстро Улучшить Кровообращение В Ногах? После 60! Доктор Мясников
    Опубликовано: 1 день назад
  • Pumpkin Cheesecake (At Home!) - Better Than Cheesecake Factory 2 месяца назад
    Pumpkin Cheesecake (At Home!) - Better Than Cheesecake Factory
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • The BEST Pumpkin Cheesecake 3 года назад
    The BEST Pumpkin Cheesecake
    Опубликовано: 3 года назад
  • Dieser Kürbis-Käsekuchen überrascht dich bei jedem Bissen! 🎃 3 месяца назад
    Dieser Kürbis-Käsekuchen überrascht dich bei jedem Bissen! 🎃
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • ЛУЧШИЙ рецепт тыквенного чизкейка без выпечки! С корочкой из имбирного печенья и взбитыми сливками! 8 лет назад
    ЛУЧШИЙ рецепт тыквенного чизкейка без выпечки! С корочкой из имбирного печенья и взбитыми сливками!
    Опубликовано: 8 лет назад
  • The Pioneer Woman Makes Pumpkin Gingersnap Cheesecake | The Pioneer Woman | Food Network 6 лет назад
    The Pioneer Woman Makes Pumpkin Gingersnap Cheesecake | The Pioneer Woman | Food Network
    Опубликовано: 6 лет назад
  • How To Make The Creamiest Cheesecake Ever! No Bake Pumpkin Cheesecake Recipe 3 года назад
    How To Make The Creamiest Cheesecake Ever! No Bake Pumpkin Cheesecake Recipe
    Опубликовано: 3 года назад
  • Pumpkin Cheesecake Recipe - How to Make Pumpkin Cheesecake 12 лет назад
    Pumpkin Cheesecake Recipe - How to Make Pumpkin Cheesecake
    Опубликовано: 12 лет назад
  • No-Bake Pumpkin Cheesecake Recipe 7 лет назад
    No-Bake Pumpkin Cheesecake Recipe
    Опубликовано: 7 лет назад
  • How To Make A Delicious Pumpkin Cheesecake 6 лет назад
    How To Make A Delicious Pumpkin Cheesecake
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Por fin he encontrado esta RECETA! La MEJOR tarta de calabaza - pumpkin pie! Se deshace en la boca 4 года назад
    Por fin he encontrado esta RECETA! La MEJOR tarta de calabaza - pumpkin pie! Se deshace en la boca
    Опубликовано: 4 года назад
  • Nur Milch, Orange und Banane! Blitzschnelles Dessert in 5 Minuten! Kein Backofen, keine Gelatine! 3 месяца назад
    Nur Milch, Orange und Banane! Blitzschnelles Dessert in 5 Minuten! Kein Backofen, keine Gelatine!
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Pumpkin Cheesecake with Pecan Praline Sauce - Gemma's Bigger Bolder Baking Ep. 37 11 лет назад
    Pumpkin Cheesecake with Pecan Praline Sauce - Gemma's Bigger Bolder Baking Ep. 37
    Опубликовано: 11 лет назад
  • Blueberry Cheesecake Recipe 1 год назад
    Blueberry Cheesecake Recipe
    Опубликовано: 1 год назад
  • Pumpkin Cheesecake (Classic Version) - Joyofbaking.com 14 лет назад
    Pumpkin Cheesecake (Classic Version) - Joyofbaking.com
    Опубликовано: 14 лет назад
  • Dieser Zebra-Käsekuchen ist meine neue Obsession! Und er ist so einfach! 🍰🔥 3 месяца назад
    Dieser Zebra-Käsekuchen ist meine neue Obsession! Und er ist so einfach! 🍰🔥
    Опубликовано: 3 месяца назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5