У нас вы можете посмотреть бесплатно Homemade Egg Roll Wrappers или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Homemade Wonton Wrappers Recipe Egg 1 All-purpose flour 2 cups Salt 1/2 tsp Water 1/4 cup or as required 1. Beat the egg in a medium bowl, mix in the water. 2. In a large bowl, combine the flour and salt. Make a well in the center of the flour and pour egg mixture slowly and mix it. If the mixture is too dry add a little water and make a smooth dough. 3. On a lightly floured surface, knead the dough until elastic. Cover with a damp cloth for a minimum of 20 minutes. 4. Cut dough into 4 separate balls. Roll out the other one on a surface lightly coated with all-purpose flour. Roll out as thin as you possibly can or use kitchen aid pasta roller up to setting 6-7. 5. Cut into 3.5-inch squares. You can make about 16 wraps. 6. Use wonton wrappers immediately or freeze for later use.