У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Make Pineapple Chiffon Cake или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Only five eggs are used in the creation of this delicious pineapple chiffon cake. There is nothing more delicious than a fluffy, extremely moist cake. Hi there, Enjoy today's video, I hope. Don't forget to like and subscribe for more simple and enjoyable homemade recipes. I greatly appreciate it. Ingridients 1/2 cup white sugar 5 egg whites ( room temperature ) 5 egg yolks ( room temperature ) 1/2 tsp cream of tartar 1/2 cup sugar 1/2 tsp salt 1 cup all purpose flour 1/4 cup crushed pineapple ( I used canned ) 1/4 cup pineapple juice 1 tsp vanilla extract 1/4 cup canola oil 1 tsp baking powder Set the oven at 315 degrees. For 30 minutes, bake. Bake for a further 10-15 minutes at 300 degrees.