У нас вы можете посмотреть бесплатно HOW TO BURN A SADJ, KAZAN OR CAST IRON PAN! Detailed instructions! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
THE PEOPLE HAVE CHOSEN FOR YOU THE BEST PRODUCTS FOR COOKING FOOD IN KAZAN: A set of SAMURA knives with a discount of -59% https://vk.cc/bsXJMD Cutting board, butt MEGA COOL https://vk.cc/bX0gwS Kazan cast iron for 10 liters https://vk.cc/bX0g94 A SET of SAMURA knives with a stand https://vk.cc/bX0h6M Frying pan-lid cast iron https://vk.cc/bX0glz SHAMPOO for LULYA KEBAB https://vk.cc/bX0gIQ Kazan Uzbek https://vk.cc/bt35tL SAMURA Harakiri knife 17.5 cm https://vk.cc/bt50dI Cast iron cauldron for 12 liters http://bit.do/fLr2J Skimmer for cauldron https://vk.cc/bthFHC Stove under a cauldron for 12 liters https://vk.cc/bX0fQ2 Harrow disc sage. How to make saj from harrow steel. How to burn a cauldron, how to anneal a saj, how to prepare a cauldron for use, how to anneal a cauldron with salt. If the cauldron or saj or frying pan is new, then you should pay attention to the quality of its inner surface. If there are numerous ... tubercles, protrusions, shells, flaws and sagging, it is best to grind the cauldron. How to store a cauldron or saj. How to care for a cauldron or saj. Cooking in a cauldron, cooking on a grill, delicious recipes, simple recipes, food in a cauldron. We fry on saja. mail for communication [email protected]