У нас вы можете посмотреть бесплатно STRUGANICA-STRUGANA POGAČA-HIT U ETNO RESTORANIMA!!Gotova za 20min.a pojede se u trenu!! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
linkovi / artfood-1819. . / . . FUNGO JUG d.o.o. Office: Ucitelja Josifa 1/6. 16000 Leskovac Serbia tel: +38116241940 fax: +38116601467 Processing: Cukljenik 16203 Vucje Serbia tel/fax: +38116794831 skype:fungo_jug www.fungojug.com Mlekara sajt: http://mlekaraleskovac.rs/ Mlekara FB: / mlekaral Dobro jutro dragi prijatelji poštovane domaćice i domaćini.Za ljubitelje starinskih pogača ili pogača iz etno restorana jedan savršen recept.U savremenim stambenim prostorijama nemamo mesta gde bi smo na starinski način pripremali ovu pogaču.Ali sam ja to malo osavremenila pa umesto sača iskoristila rernu a umesto presola od sira mineralnu vodu.Možda to nije više onaj isti ukus ali je verujte fantastična a što je najbitnije gotova je za 20min. SASTOJCI 500gr.brašna 1 kašičica šećera 2 kašičice soli 25g.kvasca/germe 50ml.ulja 1 prašak za pecivoili 1 kašičica sode bikarbone Mineralna voda po potrebi da bi ste zamesili testo srednje čvrstine. Peći u zagrejanoj rerni na 220c/15 do 20min. Good morning, dear friends, dear housewives and hosts. For fans of old-fashioned cakes or cakes from ethno restaurants, one perfect recipe. instead of cheese salt, mineral water. It may not be the same taste anymore, but believe me, it is fantastic, and most importantly, it is ready in 20 minutes. COMPONENTS 500gr. flour 1 teaspoon sugar 2 teaspoons salt 25g. yeast / germ 50ml.oil 1 baking powder or 1 teaspoon baking soda Mineral water as needed to knead a medium-hard dough. Bake in a preheated oven at 220c / 15 to 20min. Доброе утро, дорогие друзья, дорогие хозяйки и хозяева.Для любителей старомодных тортов или тортов из этно-ресторанов один идеальный рецепт. вместо сырной соли минеральная вода ... Может, вкус уже не тот, но поверьте, он фантастический, а главное, готов за 20 минут. СОСТАВНЫЕ ЧАСТИ 500гр. Муки 1 чайная ложка сахара 2 чайные ложки соли 25г. Дрожжей / зародыш 50ml.oil 1 разрыхлитель или 1 чайная ложка пищевой соды Минеральная вода по мере необходимости для замеса теста средней твердости. Выпекать в предварительно разогретой духовке при 220 ° C / от 15 до 20 минут.