У нас вы можете посмотреть бесплатно How to drip yogurt and use the leftover whey или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Straining or dripping homemade yogurt is a simple technique that removes excess liquid. The process separates the whey (yogurt liquid) from the milk solids, and transforms the texture and flavour. Plus we'll run through some great uses for the leftover whey. Many people regard whey as something to throw out, when it is a superb ingredient (or food) in its own right. It’s packed full of protein, vitamins, minerals, enzymes and active bacteria that shouldn’t be wasted. VISIT THE RECIPE ON THE BLOG: DRIPPED YOGURT: https://www.luvele.com.au/blogs/recip... USES FOR WHEY: https://www.luvele.com.au/blogs/recip... SHOP THE PURE PLUS YOGURT MAKER: https://www.luvele.com.au/collections... Subscribe to LuveleLife's FREE Weekly Recipes delivered direct to your inbox AU Subscription: https://manage.kmail-lists.com/subscr... USA Subscription: https://manage.kmail-lists.com/subscr... UK Subscription: https://manage.kmail-lists.com/subscr... EU Subscription: https://manage.kmail-lists.com/subscr...