У нас вы можете посмотреть бесплатно Patrode recipe in Konkani | ಅಶೆಂ ಪತ್ರೊಡೆ ಕೆಲ್ಯಾರ್ ತೀನ್ ಪೊಟಿಂಕಿ ಎಂತ್ ಇಸಾರ್ಥತ್ | Ayche special или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
ಅಶೆಂ ಪತ್ರೊಡೆ ಕೆಲ್ಯಾರ್ ತೀನ್ ಪೊಟಿಂಕಿ ಎಂತ್ ಇಸಾರ್ಥತ್ Patrode is originally a unique Karnataka dish made from colocasia leaves. Over time this dish has been adopted by various states in India. Check out this step-by-step guide to make patrode at home as I share my simplified version of the recipe with you today. Ingredients:- To make the dough Red Boiled Rice -2 cups Colocasia leaves -15 Rice flour - 1/2 cup Tamarind - lemon sized Byadagi chilli -5 Cumin -1/2 tsp Coriander seeds -1 Tbsp Salt -1/2 tsp Add one a 2-3 tbsp of water while grinding the rice For the masala :- Grated 🥥 -3/4 Byadagi -10 Coriander seeds-2 Tbsp Cumin -1 tsp Poppy seeds -1 tsp Cinnamon -2 Cloves -3 Black pepper -10 Ginger -1 inch Garlic pods -10 Tomato -1 Onion -1/2 Turmeric -1/4 tsp Roast all the ingredients using 1 tbsp of oil For seasoning Oil/ghee -4 Tbsp Onion -1/2 Salt