У нас вы можете посмотреть бесплатно Disgorging Champagne at Ployez Jacquemart или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ever wonder how the sediment is removed from bottles of Champagne? It’s still a manual process, but this handy machine takes a lot of the work out of the task. First the necks of the bottles are cooled in a -26C bath to freeze a ‘plug’ of the sediment. Then the machine pops the plug out, empties a little of the Champagne, adds a little “liqueur d’expédition” to restart fermentation, then tops up the bottle with Champagne from the same batch. A cork replaces the bottle cap, and a cage is affixed at the end.