У нас вы можете посмотреть бесплатно Chinese Steamed Taro Cake Dim Sum 芋頭糕 Chinese Savoury Snack Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredients: taro Chinese sausage dried shrimp salt ground pepper rice flour chopped garlic light soy sauce chopped peanuts cooked white sesame chopped scallions Taro cake (芋头糕) is a Chinese dish made from the vegetable taro. While it is denser in texture than radish cakes, both these savory cakes made in similar ways, with rice flour as the main ingredient. When served in dim sum cuisine, it is cut into square-shaped slices and pan-fried before serving. It is found in Hong Kong, China, and overseas Chinatown restaurants. Other ingredients often include pork and Chinese black mushroom, or even Chinese sausages. It is usually topped with chopped scallions.