У нас вы можете посмотреть бесплатно Super Easy Shrimp Chow Mein Recipe - Martin Yan (1990) Inspired | Wok Wednesday 😁 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Let's make Shrimp Mandarin Chow Mein inspired by Martin Yan 1990! Sharing :) 1 4-oz. pkg. Yakisoba Teriyaki Beef noodles, without flavor packets 1/4 cup Soy sauce 2 Tbsp. Worcestershire sauce 3 Tbsp. Catsup 2 tsp. sugar 1 tsp. Sesame oil 1/4 cup water (or more as needed) 1 Tbsp. Cornstarch 1 Tbsp. cooking oil * * 2 clove garlic, minced 1/8 tsp. crushed red pepper 8-10 frozen shrimp, thawed 1 cup thinly sliced cabbage 1/2 cup sliced bamboo shoots, drained and rinsed 1/4 cup coarsely shredded carrot 1-2 green onions, cut into 2-inch pieces Cook noodles in 2-3 cups boiling water for 3 minutes or just til tender, omitting flavor packet if present. Drain and rinse noodles; set aside. For sauce, in small bowl combine soy sauce, catsup, Wocestershire sauce, sugar, sesame oil and water; set aside. In wok or large skillet heat oil. Add garlic and red pepper; cook over medium-high heat for 10 seconds. Add shrimp; stir-fry 1 minute. Add cabbage, bamboo shoots, carrot, and onions. Stir-fry 2 to 3 minutes more or till onions are just crisp-tender. Add noodles and sauce; heat through, about 1 minute, stirring gently to coat. Makes 1- 2 servings. #shrimpchowmein #chowmein #martinyan #chinesefood #food