У нас вы можете посмотреть бесплатно this is how you over engineer a croissant cocktail или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
I’ve been working on this concept for over 2.5 months- but this is the first passable liquid croissant cocktail. 1.25 oz brown butter rum .5 oz Empirical The Plum, I Suppose (or sub for more brown butter rum) .5 oz coconut water .5 oz croissant syrup .25 oz amontillado sherry 1 egg yolk Add ingredients to a tin, dry shake, then shake with ice. Pour into a coupe glass. No garnish for now. brown butter rum 1 part liquid brown butter 4 parts dark rum brown butter, then set aside to cool for a bit before pouring rum into brown butter. Stir to incorporate, let it sit out on the counter for 2 hours, then place in freezer overnight. Strain and reserve Croissant Syrup 100 g croissant 100 g water 10 g amylase 10 g glucosidase sugar, to match to 50 brix Toast croissants, then combine with water, amylase, and glucosidase. Vacuum Seal and cook sousvide for 3 hours at 60C, then strain through a nut bag. Allow to cool and add sugar to match 50 brix. Reserve.