У нас вы можете посмотреть бесплатно 鹽香煎焗雞翼 Pan-Fried Salt-Baked Chicken Wing ** 字幕 CC Eng. Sub** или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🟢材料: 雞翼1.2公斤 鹽焗雞粉40克 薑、蒜頭、紅蔥頭、蔥適量。 🟢做法: 1️⃣ 雞翼洗淨吸乾水,用2湯匙紹興酒、少許胡椒粉、1湯匙生抽、1茶匙糖、鹽焗雞粉40克、薑、蒜頭、紅蔥頭、蔥、少許油醃4小時(最好醃過夜)。 2️⃣ 雞翼煎至兩面金黃,下2湯匙紹興酒煮8分鐘。 📌備註:鹽焗雞粉請按包裝說明份量而放,不同品牌鹹度比例或有不同。 🟢Ingredients: Chicken wings - 1.2 kg Salt-baked chicken powder - 40g Ginger, garlic, shallots, spring onion - as needed. 🟢 Steps: 1️⃣ Wash and drain the chicken wings, Marinate the chicken wings with 2 tablespoons of Shaoxing wine, a bit of white pepper powder, 1 tablespoon of light soy sauce, 1 teaspoon of sugar, salt-baked chicken powder 40g, moderate amount of ginger slices, mashed garlic cloves and cut shallots and a bit of cooking oil for 4 hours (preferably overnight). 2️⃣ Pan-fry the chicken wings to golden on both sides, Pour in 2 tablespoons of Shaoxing wine and simmer 8 minutes at low heat to serve. 📌Note: Please follow the instructions on the packaging of the salt-baked chicken powder for the appropriate amount, as the saltiness may vary depending on different brands. / @oeliving 👈請訂閱本台第二頻道 《好易生活頻道 oe living》 ✳ 網友可到Facebook群組**香港菜HK dishes**分享個人作品和煮食心得。 / 1885999698348679 ✳ 🍋請開啓字幕:屏幕右下角⏩設定⏩CC字幕 Turn on captions in the bottom right corner of the screen: ⏩Settings⏩CC Captions🥒