У нас вы можете посмотреть бесплатно Cooking the Most Challenging Wild Game | With Danielle Prewett | Wild and Whole или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In this episode, Danielle Prewett shows us how to perfectly sear a duck breast and BBQ confit goose legs. Waterfowl is one of Danielle's favorite wild game meats to cook, and it shows in her helpful cooking tips and techniques. Watch as Danielle deliciously demonstrates the importance of utilizing the entire bird with these two simple yet exquisite recipes. Both recipes can be found in her new Wild + Whole Cookbook. Presented by Weston: https://westonbrands.com/ #fueledbynature #meateater ---------------- Get your copy of Danielle Prewett’s new cookbook, available now: https://www.penguinrandomhouse.com/bo... Follow us: Web: https://www.themeateater.com Instagram: / meateater Facebook: / stevenrinellameateater Chapters 00:00 Introduction to Cooking Waterfowl 02:47 Culinary Techniques for Confit Legs 06:04 Preparing and Cooking Duck Breast 08:48 Grilling and Serving Techniques 11:55 Combining Flavors: Cabbage and Mustard Dressing 15:11 Final Thoughts on Cooking Wild Game