У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make Japanese pickles(vegan). Simple and healthy! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hello everyone! I'm Ryusei. Today, I introduced very simple Japanese pickles. This pickles goes well with many Japanese dishes. If you don't have all ingredients, you can make it. Today, I used specific salt and kombu, but you can use both ingredients which you have. I hope you'll enjoy Japanese pickles, Asazuke(浅漬け). And I changed the video a little bit. I hope you follow and understand the video more easily! Thank you😄 Recipe Cucumber 150 grams Cabbage 150 grams Turnip 100 grams Carrot 40 grams Myoga 30 grams Ginger 10 grams ~Salt water~ ・First Water 300 grams Salt 9 grams ・Second Water 300 grams Salt 9 grams Kombu 3 grams 00:00 opening 01:05 make salt water 02:15 cut the vegetables 06:06 soak the vegetables in the salt water #japan #japanesefood #japaneseculture #cooking #homemadefood #japaneseknife #calligraphy #pickles #cucumber #japanlife #japon #japonais #日本文化 #漬物