У нас вы можете посмотреть бесплатно A Beginner's Guide to Smoking Ribs или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
New to the grilling and smoking process? I hope this video will help walk you through the process from preparing your ribs, to lighting the grill, to the actual smoking process! It's all here! I'd also like to introduce you all to my Signature Seasonings and Dry-Rubs! - https://bees-things44.square.site/ They're a unique blend of various smoked sea salts and other herbs and spices that are light enough for everyday seasoning and cooking for meats & vegetables, but bold enough for use as a primary dry-rub for smoking ribs, brisket, and other pork, beef, and chicken items. Seasoning/Dry Rub Ingredients: Smoked Sea Salt (...it may be hickory-, cherry-, or apple-smoked sea salt; depending on the meat) Onion "Powder" Garlic "Powder" Smoked Paprika Curry Powder Black Pepper Regular and Seasoned salt Assorted Herbs & Spices