У нас вы можете посмотреть бесплатно Homemade Foie Gras Terrine Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
                        Если кнопки скачивания не
                            загрузились
                            НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
                        
                        Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
                        страницы. 
                        Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
                    
Foie gras terrine is a classic French delicacy very popular, especially at Christmas time. Fat duck liver is slowly cooked in a terrine at bain marine and served with spiced bread or savory brioche and balsamic fig jam. It has a rich buttery taste flavored with Cognac and Porto. Find the detailed recipe on my blog: https://yourguardianchef.com/homemade... Serving foie gras on brioche with balsamic fig jam (0:00) Marinate the foie gras (0:08) Cook the foie gras (0:55) Maturing the foie gras (1:18) Make the savory brioche dough in the bread machine (1:28) Place the brioche dough into a baking pan (2:00) Bake the brioche (2:12) Place the balsamic fig jam into a contain (2:14) Remove the foie gras from the terrine (2:21) Slice the brioche (2:39) How to slice the foie gras (2:46) How to serve the foie gras (2:51) Serve with sweet white wine (3:14)