У нас вы можете посмотреть бесплатно Top 10 Best Foods in Andhra Pradesh или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Andhra Pradesh is known for its scenic beauty as well as its famous and savoury food. The cuisine of the Andhra Pradesh is known for its hot, spicy and delicious dishes and diverse culinary culture. Andhra Pradesh is the largest producer of red chilli and rice; these ingredients are naturally used in abundance in Andhra cuisine. Ragi is popularly used in the Rayalaseema region, while the Uttar Andhra region is known for its use of jaggery, shallots and fenugreek paste. The food in this region bears a sweeter flavour. Coastal Andhra has a lot of meat and seafood simmering in its local pots which is paired with tangy hot curries and served with rice.