У нас вы можете посмотреть бесплатно Bluefin Tuna Cutting - Saku Breakdown [Part 3 of 6] © Prime Time Seafood или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
© PRIME TIME SEAFOOD INC ATTENTION ALL HOME CHEFS & PRIVATE CHEFS! ORDER BLUEFIN TUNA AND OTHER PRODUCTS TO YOUR DOOR WITH ( rivieraseafoodclub.com -- IG: @rivieraseafoodclub )! check out our social pages: @primetimeseafoodinc In this video series, we teach an in depth approach and method to preparing a Mexican Bluefin Tuna. Typically known for their Toro, the Bluefin Tuna is a delicacy in Japan and growing much popularity in many countries throughout the world. In part 3, we break down both top and belly loins into saku - the base for both sashimi and sushi preparation. Many thanks to Andy Matsuda at Sushi Chef Institute: http://www.sushischool.net/ Tuna Provided by Prime Time Seafood: http://www.primetimeseafoodinc.com