У нас вы можете посмотреть бесплатно What is The Umami Taste and How To Apply it to Upgrade Your Cooking Game или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
What Is the Umami Taste and How to Apply It to Upgrade Your Cooking Game - For a long time, Western science recognized only four basic tastes: sweet, sour, salty, and bitter. But in 1908, Japanese chemist Kikunae Ikeda discovered a new, distinct taste while enjoying a bowl of kombu (kelp) broth. He called it umami, which roughly translates to “pleasant savory taste” or “essence of deliciousness” in Japanese. Umami is best described as a deep, meaty, brothy, or savory flavor that lingers on the tongue and makes your mouth water. Read the full article here https://organicbiofoods.com/umami-exp... #Umami #TasteExplained #CookingTips #FlavorEnhancement #CulinarySkills #GourmetCooking #FoodScience #SavoryDelights #UpgradeYourCooking #UmamiFlavor