У нас вы можете посмотреть бесплатно ブルックリンNYから日本初上陸!YUJI RAMENドキュメント#3 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
ブルックリン,NY発のラーメン店「YUJI RAMEN」が 新横浜ラーメン博物館に登場! その特徴をざっくり言いますと・・・ ●世界の食の中心、ニューヨークで人気を博したラーメン店が日本初上陸。 ●店主はアメリカで長年魚の卸に携わった「魚のプロフェッショナル」 ●看板メニューはマグロのアラをローストし、強火で焚いた〝ツナコツ″ラーメン ●チャーシューは希少部位「ハラモ」を使った「大トロマグロチャーシュー」 ●自家製ベーコン&エッグまぜ麺やビーガン対応のベジタブルまぜ麺も人気 詳しくはこちらを! http://www.raumen.co.jp/shop/yuji-ram... Combining Yuji's Experience in the Field with the Unique Tuna-kotsu Concept The shop owner spent a great number of years involved with the United States' fish wholesaling business, polishing his skills as a true fish expert. YUJI Ramen's signature dish is "tuna-kotsu," made by roasting the parts left-over after filleting over a strong flame to create a whitish, cloudy soup. This ramen contains no animal-based ingredient other than the tuna, yet it still offers a robust taste complemented by a gelatinous texture. Ultra-thin, straight noodles are used for this ramen.