У нас вы можете посмотреть бесплатно The Future of Personalized Nutrition – Dr. Sarah Berry или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
For personalized nutrition to become a reality, large-scale, high precision data, integrating multiple dietary, lifestyle, physiological, genetic and metagenomic measures is required. Additionally, understanding the role of the dynamic postprandial phase is key to unravelling inter-individual variations within a healthy phenotype and advancing precision nutrition. In this webinar, Dr. Sarah Berry of King’s College London explores the role that the microbiome plays in shaping our unique responses to food relative to ‘what’ we eat, ‘who’ we are and ‘how’ we eat, from the ZOE PREDICT studies. The potential of personalized vs. population-based nutrition advice alongside the need to move beyond the group mean in nutritional research is discussed.