У нас вы можете посмотреть бесплатно 红糖发糕 | 不加泡打粉,一样能做出蓬松软韧的红糖发糕,美味且隔夜不会变硬 | Steamed Brown Sugar Cake или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🛎🛎🛎 红糖发糕 | 不加泡打粉,一样能做出蓬松软韧的红糖发糕,美味且隔夜不会变硬 | Steamed Brown Sugar Cake ◆ Ingredients 食材 ◆ 100g Brown Sugar 红糖 20g Cane Sugar 蔗糖或白糖 400ml Water 清水 2 Pandan Leaves 班兰叶 140g Tapioca Starch 木薯粉 260g Plain Flour 普通中筋面粉 ¼ tsp Salt 盐 4g Instant Yeast 即溶酵母 15ml Veg. Oil 植物油 Pls don't forget to subscribe our channel and leave a like, stay tuned for more video!!!❤️❤️❤️ Thank you for watching😍 Pls follow our social media to get first-hand information.💗 Facebook: Mr.Peter Cooking Show YouTube : Mr.Peter Cooking Show For business enquiry: [email protected] This video belongs to its creator, which is the owner of MrPeter Cooking Show. Strictly not allowed to download, share or any reproduction without permission for business purpose!!! Legal action will be taken!!! 本视频属于原创作者,MrPeter Cooking Show 所有者的产物及资产 严禁用于任何未经许可的商业用途 对于任何侵权者,将会采取法律行动 !!!