• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make Kaya (Coconut Jam) in 20 minutes 咖央醬 二十分钟内就完成了 скачать в хорошем качестве

How to Make Kaya (Coconut Jam) in 20 minutes 咖央醬 二十分钟内就完成了 7 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make Kaya (Coconut Jam) in 20 minutes 咖央醬 二十分钟内就完成了
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make Kaya (Coconut Jam) in 20 minutes 咖央醬 二十分钟内就完成了 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Kaya (Coconut Jam) in 20 minutes 咖央醬 二十分钟内就完成了 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make Kaya (Coconut Jam) in 20 minutes 咖央醬 二十分钟内就完成了 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make Kaya (Coconut Jam) in 20 minutes 咖央醬 二十分钟内就完成了

Kaya or coconut jam - is often served with butter on toast as a breakfast item or snack. It is especially popular in Malaysia, Singapore, Indonesia and the Philippines. This creamy, custard-like jam is also used as a delicious filling in cakes. The traditional method for preparing kaya uses whole eggs and normally takes at least one and a half hours. My own recipe takes less than 20 minutes, yet tastes the same. One secret is to omit the egg whites. Ingredients: 6 egg yolks (discard the whites) 1 cup sugar 1 cup coconut milk or cream 1/2 tsp salt 5 stalks pandan leaves Procedure: Separate the egg yolks from the whites. Discard the whites. Beat the yolks lightly by hand to mix. Set aside. Prepare a caramel sauce by heating 3 tbsp of sugar on low heat. The caramel gives kaya a pleasing golden amber color. Bring a pot half-filled with water to a boil. Rest another pot on top of the first to create a double boiler. Pour all the ingredients into the top pot (except the eggs). Stir until the sugar has melted. Gradually add the egg yolks, stirring constantly in only one direction. This step ensures that the jam will have a smooth texture. Now continue stirring the mixture intermittently until it forms a ribbon-like consistency. This usually takes about 10 minutes. Remove the pandan leaves. Transfer to a container. The kaya will stay fresh in your fridge for about 4 days, or in your freezer for up to three months. Enjoy! Music: Spotless Tango. Written and recorded by G. Keese. Used with permission. #kaya_Malaysia #caramel_kaya #coconut_jam

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5