У нас вы можете посмотреть бесплатно Chicken From Paris to the Middle East (Season 2, Episode 13) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In this episode, we learn how to elevate simple chicken recipes by using techniques and flavors from around the world. Milk Street Cook Matthew Card shows Christopher Kimball the best technique to spatchcock a chicken. Nimco Mahamud-Hassan stops by Milk Street to teach us how to make chicken soup the Somali way—layering flavors, textures and colors. Later, Matthew shows Chris an easy recipe for Za'atar-Roasted Chicken, and finally, we borrow a technique from France to make Chicken en Cocotte with Milk Street Cook Catherine Smart. Somali Chicken Soup: http://bit.ly/milkstsomalisoup Za'atar-Roasted Chicken: https://bit.ly/37R2OKh Chicken en Cocotte: http://bit.ly/2GnbGu7 Subscribe to Milk Street on YouTube: https://bit.ly/3kg5Lb3 Visit us at 177milkstreet.com/plans where you can try your first 12 weeks of digital access, a print subscription, or both, for only $1. Connect with us: Facebook: / cpkmilkstreet Instagram: / 177milkstreet Twitter: / 177milkstreet Pinterest: / 177milkstreet Flipboard: https://flipboard.com/@177MilkStreet Newsletter: https://www.177milkstreet.com/newsletter #Cooking #Food #Recipes #Paris #Somalia #