У нас вы можете посмотреть бесплатно This Marco Pierre White Dessert is NOT as easy as it seems или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
I went searching for a practical and easier recipe in Marco Pierre White's cookbook, White Heat. I also wanted to make something sweet. I found the lemon tart recipe, it looked straight forward enough... was it?? Cookbook used in this video: https://amzn.to/3vvgpW7 🚩Support the Channel on Patreon! / antichef 🚩I'm on Instagram / antichefjamie 🚩What I Use (Amazon Store) https://www.amazon.com/shop/antichefj... (As an Amazon Associate, I earn from qualifying purchases) 🚩Julia's Mastering the Art of French Cooking Vol 1 & 2: https://amzn.to/3lTownp Music: https://www.epidemicsound.com & https://www.artlist.io #jamieandchef #marcopierrewhite #antichef Recipe: Tart Shell: 4.5 cups all purpose flour 1/2 cup icing sugar 1 cup butter, diced Grated zest of lemon Seeds of 1 vanilla bean 1.5 eggs Filling: 9 eggs 1 3/4 cups superfine sugar 5 lemons (zest of 2 and juice of all 5) 1 cup heavy cream Icing sugar for dusting on top