У нас вы можете посмотреть бесплатно DINUGUAN | DINUGUAN WITH CRISPY BITUKA NG BABOY или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Dinuguan (Tagalog pronunciation: [dɪˈnʊɡʊ.an]) is a Filipino savory stew usually of pork offal (typically lungs, kidneys, intestines, ears, heart and snout) and/or meat simmered in a rich, spicy dark gravy of pig blood, garlic, chili (most often siling haba), and vinegar. Main ingredients: Pork offal, pig's blood, vinegar, garlic, siling haba Alternative names: Pork blood stew, blood pudding stew INGREDIENTS 1 tablespoon garlic, minced 2 medium-sized onion, chopped finely 1 tablespoon cooking oil 1 kilo pork, (use pork belly or pork loin), cut into cubes 1/2 kilo pork intestine(bituka ng baboy) 2 cup water 1 cup vinegar 1 kilo pork blood salt ground black pepper 4 pieces long green chilies (siling pangsigang FOLLOW ME ON MY SOCIAL MEDIA ACCOUNT FACEBOOK PAGE↘️ / about TIKTOKhttps://vt.tiktok.com/ZSJvCo4Ad/ Thankyou for watching. Please don’t forget to like share and subscribe. And also click the notification bell for more updated videos. FOLLOW ME ON MY SOCIAL MEDIA ACCOUNT FACEBOOK PAGE↘️ / about TIKTOKhttps://vt.tiktok.com/ZSJvCo4Ad/ Thankyou for watching. Please don’t forget to like share and subscribe. And also click the notification bell for more updated videos. No copyright infringement intended. No copy right infringement. I do not own the music in this video.