• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

玫瑰露醉雞翼🔵Drunken chicken wings with rose liqueur🔵 скачать в хорошем качестве

玫瑰露醉雞翼🔵Drunken chicken wings with rose liqueur🔵 7 months ago

video

sharing

camera phone

video phone

free

upload

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
玫瑰露醉雞翼🔵Drunken chicken wings with rose liqueur🔵
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 玫瑰露醉雞翼🔵Drunken chicken wings with rose liqueur🔵 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 玫瑰露醉雞翼🔵Drunken chicken wings with rose liqueur🔵 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 玫瑰露醉雞翼🔵Drunken chicken wings with rose liqueur🔵 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



玫瑰露醉雞翼🔵Drunken chicken wings with rose liqueur🔵

⬇️⬇️English recipe follows⬇️⬇️ 玫瑰露醉雞翼 材料: 急凍雞翼一磅半 玫瑰露酒250毫升 冰糖200克 杞子30克 處理: 1. 雞翼,在底部輕手𠝹2刀,清水解凍。 2. 冰糖,洗乾淨,放煲內,加入清水150毫升,中慢火,慢慢煲滾至溶解,攤凍。 3. 雞翼解凍後,倒去水分,加入粗鹽一湯匙,乸15分鐘,去除雪味、腥味,及加入少許鹹味。 4. 雞翼已醃了15分鐘,一邊輕手揸出雞血,一邊用清水沖洗乾淨,擎乾水。 5. 預先準備冰粒。 烹調: 1. 大火在鑊內煲滾清水一升,加入: a. 粗鹽一茶匙 b. 紹興酒20毫升 c. 老抽2湯匙 大火滾起。 2. 放雞翼落鑊,大火滾起,熄火,冚蓋,浸15分鐘。 3. 雞翼已浸了15分鐘,打開蓋,大火煲熟。 4. 預備一個玻璃器皿,加入冰粒及凍開水。 5. 雞翼,已完全滾起,表示已熟透,放入玻璃器皿內,至冰粒完全溶解。 6. 預備一隻碟。 7. 杞子,清水沖洗乾淨,放碟上。 8. 雞翼,排好在杞子上,同時倒去器皿中的水分。 10. 在雞翼內加入玫瑰露油100毫升及冰糖漿,封好保鮮紙,放入雪櫃內,浸6小時以上,或者一晚。 8. 完成,夾起雞翼及杞子,放上碟。 9. 剩下的玫瑰露酒,倒入玻璃器皿內,放雪櫃儲存。 10. 可享用。 Drunken chicken wings with rose liqueur Ingredients: Frozen chicken wings 1.5 lb Rose liqueur 250ml Rock sugar 200g Wolfberries 30g Preparation: 1. Chicken wings, lightly cut twice at the bottom. Defrost in tap water. 2. Rock sugar, rinse with tap water. Put in a pot. Add in 150ml of water. Medium flame, heat it up until it totally melts. Wait for cooling down. 3. Chicken wings have been defrosted, pour away water. Add in 1 tbsp of cooking salt, season for 15 minutes, to remove unpleasant smells and add some salty tastes to them. 4. Chicken wings have been seasoned for 15 minutes, lightly squeeze the blood. Rinse thoroughly at the same time. Drain. 5. Prepare ice cubes in advance. Steps: 1. Heat up 1L of water at high flame in wok. Add in: a. Cooking salt 1 tsp b. Shaoxing wine 20ml c. Dark soya sauce 2 tbsp Heat up at high flame. 2. Put the wings in the wok. Heat up at high flame. Turn off fire. Cover up the wok. Soak for 15 minutes. 3. The wings have been soaked for 15 minutes, open the cover. Boil well at high flame. 4. Get ready for a glass ware. Add in iced cubes and cold boiled-up water. 5. The wings have been boiled up, that means they are totally well. Put in the glass ware, until the iced cubes have been totally melted. 6. Get ready for a plate. 7. Wolfberries, rinse with tap water. Put on the plate. 8. The wings, put in rows on the wolfberries. Pour away the water in the ware at the same time. 10. Add in 100ml of rose liqueur and the rock sugar syrup in the wings. Cover up with cling wrap. Put in refrigerator and soak for 6 hours or more. 8. Complete. Pick up the wings and wolfberries. Put on a plate. 9. The remaining rose liqueur, pour into a glass ware and store in refrigerator. 10. Serve. 玫瑰露醉雞翼 Drunken chicken wings with rose liqueur Chicken wings, which are crunchy and yummy. Use rose liqueur to prepare. It is easy. 🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 🧡🎞️片尾影片🧡🧡初冬滋潤湯🧡    • 進入初冬潤澤必備🟥素湯🟫 潤肺🟫 止咳🟫 化痰🟫 清熱🟫 潤燥🟫 進入初冬...   🔴雞翼(系列)播放清單    • 雞翼(系列)播放清單   🌈這系列全部影片都有中英文翻譯 🔥🔥I have more than 4300 movies🎬Everyone enters this URL 😁All can be viewed 🙏 https://goo.gl/cuyAZa hip🔥🔥 🙏如果覺得呢條片好睇😁 請幫我分享給一個朋🙏 多謝你支持 👈🙏🤝💖😊

Comments
  • 玫瑰豉油雞🐓今晚想加餸 😋🐔新味道😋口感絕配👍自家調教♨️竅門重點♦️肉嫰超入味😋無需睇火🔥電飯煲做到👍簡單💯做節首選🥮新入廚一樣做到💪🏻Chilled Soy Sauce Chicken 1 year ago
    玫瑰豉油雞🐓今晚想加餸 😋🐔新味道😋口感絕配👍自家調教♨️竅門重點♦️肉嫰超入味😋無需睇火🔥電飯煲做到👍簡單💯做節首選🥮新入廚一樣做到💪🏻Chilled Soy Sauce Chicken
    Опубликовано: 1 year ago
    64115
  • Shanghainese Noodle Soup with Beef, Eggs & FreshTomatoes鮮茄牛肉雞蛋上海粗麵🍅🐂🥚🍜材料喺邊度買❓煮法原來咁簡單👍超濃鮮茄肉汁做湯底💯啖啖嫩肉🤤 3 years ago
    Shanghainese Noodle Soup with Beef, Eggs & FreshTomatoes鮮茄牛肉雞蛋上海粗麵🍅🐂🥚🍜材料喺邊度買❓煮法原來咁簡單👍超濃鮮茄肉汁做湯底💯啖啖嫩肉🤤
    Опубликовано: 3 years ago
    358404
  • 白切雞翼💞 簡單💙 快捷💙 點樣買雞翼💙 點樣浸雞翼💙 皮脆💙 肉嫩💙彈牙💙 🔴薑蓉💙 點樣做💙 全部話你知💙🔴 7 months ago
    白切雞翼💞 簡單💙 快捷💙 點樣買雞翼💙 點樣浸雞翼💙 皮脆💙 肉嫩💙彈牙💙 🔴薑蓉💙 點樣做💙 全部話你知💙🔴
    Опубликовано: 7 months ago
    228097
  • Богатый Техас и трешовая Луизиана: мой роуд-трип по югу США | Интервью с ковбоями, мигранты, Трамп 4 days ago
    Богатый Техас и трешовая Луизиана: мой роуд-трип по югу США | Интервью с ковбоями, мигранты, Трамп
    Опубликовано: 4 days ago
    598270
  • 「薑黃」抗炎防老化新煮意|薑黃雞湯|薑黃檸檬飲|東南亞咖喱  #韋大藥膳莊(第4集) #極上の營食 #生活無限 #星洲炒米 #薑黃飯 #薑黃功效 #薑黃粉 #薑黃素 #食譜 #煲湯 #湯水 3 weeks ago
    「薑黃」抗炎防老化新煮意|薑黃雞湯|薑黃檸檬飲|東南亞咖喱 #韋大藥膳莊(第4集) #極上の營食 #生活無限 #星洲炒米 #薑黃飯 #薑黃功效 #薑黃粉 #薑黃素 #食譜 #煲湯 #湯水
    Опубликовано: 3 weeks ago
    35135
  • 鎮江醋雞翼(糖醋雞翼)🔴Braised chicken wings in Zhenjiang vinegar🔵 10 months ago
    鎮江醋雞翼(糖醋雞翼)🔴Braised chicken wings in Zhenjiang vinegar🔵
    Опубликовано: 10 months ago
    289398
  • 陳友自認棄妻數十年 老婆走入鬼門關始後悔  親述經歷大奇蹟|溫拿|鍾鎮濤|破產|專訪|01娛樂|香港01|譚詠麟|表錯七日情| 7 months ago
    陳友自認棄妻數十年 老婆走入鬼門關始後悔 親述經歷大奇蹟|溫拿|鍾鎮濤|破產|專訪|01娛樂|香港01|譚詠麟|表錯七日情|
    Опубликовано: 7 months ago
    514210
  • 〈職人吹水〉腐乳蒸雞翼/熱食凍食一樣咁好食/簡單腐乳醃料/茄子墊底/夏日精選/頻道會員優先 @singsingkitchen/ 1 year ago
    〈職人吹水〉腐乳蒸雞翼/熱食凍食一樣咁好食/簡單腐乳醃料/茄子墊底/夏日精選/頻道會員優先 @singsingkitchen/
    Опубликовано: 1 year ago
    209367
  • Ricky教室 完勝豉油王炒麵 原來靠呢四大秘訣 麵條爽滑焦香 仲有啖啖豉油香Celebrity chef’s winning stir-fried noodles with soy sauce 5 months ago
    Ricky教室 完勝豉油王炒麵 原來靠呢四大秘訣 麵條爽滑焦香 仲有啖啖豉油香Celebrity chef’s winning stir-fried noodles with soy sauce
    Опубликовано: 5 months ago
    977058
  • 全城熱話🟥 沙薑雞翼🟥Spicy Ginger Chicken Wings🟥 2 months ago
    全城熱話🟥 沙薑雞翼🟥Spicy Ginger Chicken Wings🟥
    Опубликовано: 2 months ago
    59159

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS