У нас вы можете посмотреть бесплатно konya furun kebabı nasıl yapılır.GELENEKSEL YÖNTEMLER İLE RAMAZAN BAYRAMINA ÖZEL BÖLÜM. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Şefimiz bu bölümde konya selçuklularından miras geleneksel lezzet olan furun(fırın) kebabı tarifi ile bizler ile.Ustalrının yöntemlerini birebir uygulayarak hazırlanan bu eşsiz lezzet için kata tuzu ve sadece kuzu eti kullanılmaktadır. KEBABIN OLMAZSA OLMAZLARI TAŞ FIRIN,BAKIR TENCERE VE KUZU NUN ÖN KOLU KABURGA VE SIRT ETLERİ KULLANILMAKTADIR. KUZUNUN ARKA BUTLARI KULLANILMAMAKTADIR. TAŞ FIRINDA İSE MUTLAKA MEŞE ODUNU ATEŞİ İSTER.