У нас вы можете посмотреть бесплатно Who Cooks The Best Chicken Parm - AUS vs USA? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Chicken Parmigiana varies all over the world, so let’s pit Australia against America and see which comes out best - Australia’s ham-laced, crispy parmi or America’s spaghetti-sided, juicy parm? What country’s recipe is your favourite parmigiana/parmesan? Just a little note - you can now listen to my video in Spanish. Simply select the Spanish audio option in the settings while watching. RECIPES: Chicken Parmesan: https://www.andy-cooks.com/blogs/reci... Chicken Parmi/Parma: https://www.andy-cooks.com/blogs/reci... Read through a few of the articles I found interesting on Chicken Parmigiana via the links below: Taste Atlas - https://www.tasteatlas.com/chicken-pa... Broadsheet - https://www.broadsheet.com.au/nationa... Mashed - https://www.mashed.com/818827/the-unt... Good Food - https://www.smh.com.au/goodfood/eatin... FOLLOW ME: Instagram: / andyhearnden TikTok: / andy_cooks Facebook: / andy.h.cooks Snapchat: / 1534118165082112 Website with all my recipes: https://www.andy-cooks.com/ Director, Chef and Host: Andy Videographer, Editor: Mitch Henderson Production Manager: Dazz Braeckmans Editor: Caleb Dawkins