• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

86 Char Siu, Hong Kong National Dish скачать в хорошем качестве

86 Char Siu, Hong Kong National Dish 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
86   Char Siu, Hong Kong National Dish
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 86 Char Siu, Hong Kong National Dish в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 86 Char Siu, Hong Kong National Dish или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 86 Char Siu, Hong Kong National Dish в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



86 Char Siu, Hong Kong National Dish

On this Episode of cooking every national dish, Char Siu from Hong Kong. Char Siu from Hong Kong Ingredients. -1.5 kg pork belly slab 3 red fermented bean curds 6 Tbsps oyster sauce 3 Tbsps hoisin sauce 6 Tbsps red wine 3 Tbsp Shaoxing wine 3 Tbsps garlic salt 3 Tbsps five spice powder 12 Tbsps brown sugar 6 Tbsp soy sauce 8 Tbsps honey red food dye optional cut the pork belly in half and then proceed to tenderize it by using a tenderizer or stabbing it a lot with a fork. After that tenderize it using a hammer. Set aside. in a bowl using a fork smash the red fermented bean curds. Then combine it with 6 Tbsps oyster sauce, 3 Tbsps hoisin sauce, 6 Tbsps red wine, 3 Tbsps Shaoxing wine, 3 Tbsps garlic salt, 3 Tbsps five spice powder, 12 Tbsps brown sugar, 6 Tbsps soy sauce and optionally 3 to 4 drops of red food coloring. in a Ziploc bag add the meat and the marinate. Massage it together and keep in the fridge overnight. Take the meat out of the fridge 1 hour before cooking. line an oven tray with aluminum foil and set a rack on it. Lay the meat fat side up, add some water to the bottom of the tray and cook in the oven for 15 minutes at 425 F. meanwhile warm up the leftover marinate in a pot or microwave. in a different container warm up 8 Tbsps of honey and 1 Tbsps of water until the honey slightly reduces in thickness. Optionally add 4 drops of red food dye to the honey. take the meat out, using a brush lather both side if the meat with the meat marinate and put the meat back in the oven for 15 mins fat side up. again, lather both sides of the meat with the marinate and add it back in the oven for 15 mins fat side down. take the meat out and now lather both sides with honey and put it back in the oven for 10 mins fat side up. take the meat out and lather it again with honey, and put it back in the oven fat side up but at 450 F for 10 mins. finally take the meat out, let it rest for 5 mins and cut it into thin strips about 0.5 cm each. Serve and enjoy. #HongKong #CharSiu #hkig #香港 #HK #Asia #China #NationalDish #Cooking #Food #GoodFood #CookingChallenge #PlatoNacional #DeliciousFood #instafood #NationalDishChallenge #Recipe #Foodstagram #Foodie #geography #Facts #FoodLover #FoodPrep #FoodLove #FoodPost #FoodLife #TommyEatsWorld #TomasSaraceni

Comments
  • COOKING BOLIVIA: Salteñas 🇧🇴 2 года назад
    COOKING BOLIVIA: Salteñas 🇧🇴
    Опубликовано: 2 года назад
    73312
  • 87   Gulyásleves, Hungary National Dish 1 год назад
    87 Gulyásleves, Hungary National Dish
    Опубликовано: 1 год назад
    473
  • CANADA NATIONAL DISH - Poutine Recipe 2 года назад
    CANADA NATIONAL DISH - Poutine Recipe
    Опубликовано: 2 года назад
    60853
  • Распорядок дня японцев|Япония дешевая, а японцы бедные|Японский VLOG 7 дней назад
    Распорядок дня японцев|Япония дешевая, а японцы бедные|Японский VLOG
    Опубликовано: 7 дней назад
    122088
  • КАДЫРОВ ВЫБЕСИЛ ВСЕХ. Скандальная свадьба преемника главы Чечни и что она скрывает 3 часа назад
    КАДЫРОВ ВЫБЕСИЛ ВСЕХ. Скандальная свадьба преемника главы Чечни и что она скрывает
    Опубликовано: 3 часа назад
    195878
  • Японец по цене ВАЗа! Оживляем пацанскую мечту :) 1 день назад
    Японец по цене ВАЗа! Оживляем пацанскую мечту :)
    Опубликовано: 1 день назад
    1278558
  • САМЫЕ ОПАСНЫЕ ШУТКИ ЖВАНЕЦКОГО | Разборы 7 часов назад
    САМЫЕ ОПАСНЫЕ ШУТКИ ЖВАНЕЦКОГО | Разборы
    Опубликовано: 7 часов назад
    43719
  • Бильдербергский клуб, дата третьей мировой. 8 часов назад
    Бильдербергский клуб, дата третьей мировой.
    Опубликовано: 8 часов назад
    28452
  • HOW NOT TO GRILL HAMBURGERS AND HOT DOGS ON A CHARCOAL GRILL AND HOW TO DO IT RIGHT 5 часов назад
    HOW NOT TO GRILL HAMBURGERS AND HOT DOGS ON A CHARCOAL GRILL AND HOW TO DO IT RIGHT
    Опубликовано: 5 часов назад
    759
  • How To Basics: My Dad’s Smoked Ribs 12 дней назад
    How To Basics: My Dad’s Smoked Ribs
    Опубликовано: 12 дней назад
    57

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5