У нас вы можете посмотреть бесплатно Orjinal Kavala Kurabiyesi Budur ☑️ Tüm Püf Noktaları İle Kavala Kurabiyesi Nasıl Yapılır ❓Kurabiye или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#Kurabiyetarifi #Kavalakurabiyesi #Kurabiye Kanalıma ve mutfağıma hoşgeldiniz bugün sizler için harika bir kavala kurabiye tarifi hazırladım benim çok sevdiğim sık sık yaptığım garanti tarif sizlerin de denemesini çok isterim böyle bir güzellikten mahrum kalmayın diye bolca yaparak evinizde her zaman bulundurabilirsiniz çünkü tazeliğini uzun süre muhafaza ediyor tarifimin tüm detaylarını sizlerle paylaştım yapıp deneyecek olan herkese şimdiden afiyet olsun İYİ SEYİRLER Kullandığım su bardağı ölçüsü: 250 ml Pişirme önerisi: 180 C Pişirme süresi: 25 dk Malzemeler 250 gr tereyağı 1 su bardağı çiğ badem 1 su bardağı un (kavurmak için ) 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1 adet yumurta Yarım su bardağı sıvı yağ 2,5 su bardağı un (kontrollü ekleyin) Üzeri için: Pudra şekeri . . . AZƏRBAYCAN RESEPTİ İstifadə etdiyim fincan ölçüsü: 250 ml Pişirmə tövsiyəsi: 180 C Pişirmə vaxtı: 25 dəq Materiallar 250 q kərə yağı 1 stəkan çiy badam 1 stəkan un (qovurmaq üçün) 1 stəkan şəkər tozu 1 paket qabartma tozu 1 paket vanil 1 yumurta Yarım stəkan yağ 2,5 stəkan un (nəzarət olunan əlavə et) Yuxarıdakılar üçün: Toz şəkər . . . ENGLISH RECIPE The cup size I use: 250 ml Cooking recommendation: 180 C Cooking time: 25 min Materials 250 g butter 1 cup raw almonds 1 cup of flour (for frying) 1 cup of powdered sugar 1 packet of baking powder 1 packet of vanilla 1 egg Half a glass of oil 2.5 cups flour (add controlled) For the above: Powdered sugar . . . RECETA ESPAÑOLA El tamaño de taza que uso: 250 ml. Recomendación de cocción: 180 C Tiempo de cocción: 25 min. Materiales 250 g de mantequilla 1 taza de almendras crudas 1 taza de harina (para freír) 1 taza de azúcar glass 1 paquete de levadura en polvo 1 paquete de vainilla 1 huevo Medio vaso de aceite 2.5 tazas de harina (agregue controlado) Por lo anterior: Azúcar en polvo . . . RECEITA PORTUGUESA O tamanho do copo que uso: 250 ml Recomendação de cozimento: 180 C Tempo de cozimento: 25 min Materiais 250 g de manteiga 1 xícara de amêndoas cruas 1 xícara de farinha (para fritar) 1 xícara de açúcar em pó 1 pacote de fermento em pó 1 pacote de baunilha 1 ovo Meio copo de azeite 2,5 xícaras de farinha (adicionar controlada) Para o acima: Açúcar em pó . . . РЕЦЕПТЫ НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ Размер чашки, который я использую: 250 мл. Рекомендации по приготовлению: 180 C Время приготовления: 25 мин. Материалы 250 г сливочного масла 1 стакан сырого миндаля 1 стакан муки (для жарки) 1 стакан сахарной пудры 1 пакетик разрыхлителя 1 пакетик ванили 1 яйцо Полстакана масла 2,5 стакана муки (контролируемое добавление) Для вышеуказанного: Сахарная пудра . . . وصفة عربية حجم الكوب الذي استخدمه: 250 مل توصية الطبخ: 180 درجة مئوية وقت الطهي: 25 دقيقة مواد 250 جرام زبدة 1 كوب لوز نيء 1 كوب دقيق (للقلي) 1 كوب سكر بودرة 1 كيس من مسحوق الخبز 1 باكيت فانيليا 1 بيضة نصف كوب زيت 2.5 كوب دقيق (يضاف للرقابة) للأعلى: مسحوق السكر، سكر بودره