 
                                У нас вы можете посмотреть бесплатно A Beautiful, Showstopping Wedding Cake Tutorial | NYT Cooking или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
                        Если кнопки скачивания не
                            загрузились
                            НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
                        
                        Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
                        страницы. 
                        Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
                    
Natasha Pickowicz is here to show us how to make her showstopping, two-tiered, citrus-festooned, sesame-laced wedding cake! With a little planning (and an organized freezer), making a wedding cake at home is easier than you might think. Layers of vanilla bean sponge, soaked in a citrus syrup, are paired with a nutty sesame buttercream, charred citrus compote and a granola-adjacent sesame crunch. Everything then gets coated in buttercream, packed up and assembled the day of the wedding. Cheers! Toasted Sesame and Citrus Wedding Cake: https://nyti.ms/3oGGP3L Chocolate Whiskey Cake With Coffee Caramel: https://nyti.ms/3ITc2aB ------------------------------------------ VISIT NYT COOKING: https://cooking.nytimes.com/ SUBSCRIBE to NYT COOKING: https://nyti.ms/3FfKmfb A paid subscription gets you full access to our recipes, daily inspiration and a digital Recipe Box. YOUTUBE: https://bit.ly/2MrEFxh INSTAGRAM: http://bit.ly/2DqJMuD FACEBOOK: http://bit.ly/2MrTjEC TWITTER: http://bit.ly/2RZB6ng PINTEREST: http://bit.ly/2W44xng About NYT Cooking: All the food that’s fit to eat (yes, it’s an official New York Times production).