У нас вы можете посмотреть бесплатно Chestnut Bread, Autumn-limited Speciality или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Today I'll show you how to make this autumn-limited chestnut bread with simple ingredients. The chestnut purée gives the bread long lasting flavor and softness. Ingredients: 250g bread flour 150g water 1tsp salt 100g sourdough starter (or 2g instant dry yeast) 150g chestnut purée 100g cooked chestnut Preheat the oven and cast iron pot at 230C Bake at 230C with the lid on for 30 minutes, then remove the pot and bake at 200C for 20 minutes. Facebook page: / yucuisine2020 Instagram: / yucuisine7