У нас вы можете посмотреть бесплатно Yoghurt cream with sticky apricots and filo wafer | Ottolenghi 20 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
We're celebrating 20 years of Ottolenghi and so we're focusing each week on a key Ottolenghi ingredient that we use, love and want you to try. This episode is all about Filo! Used all over Greece and the Middle East, filo is made with simple ingredients consisting of water, flour and a little oil. It takes an incredible amount of skill to make filo but luckily there plenty of good version to purchase. We use it at Ottolenghi for both savoury (cheesy cauliflower pie!) and sweet. Jens is using filo to create a cripsy buttery wafer that's perfect to snack on, crushed and sprinkled over porridge or on this wonderful apricots and yoghurt cream dessert. Insta handles @jensferdinand @thechayamaya Chapters: 0:02 All about Filo 0:50 Make the filo wafer 2:46 Make the yoghurt cream 4:44 Make the sticky apricots 7:00 Assemble and serve Yoghurt cream with sticky apricots and filo wafer recipe: https://bit.ly/3O0yDWa Ottolenghi 20 - behind the scenes, recipes and products: http://bit.ly/403MptI See our platters and homeware: https://bit.ly/3EhkwV1 Credits: Tom Kavousi-Walker - Tom Walker Film Dan Brown Don Nelson