У нас вы можете посмотреть бесплатно OLD FASHIONED BEEF STEW! STEP BY STEP ❤ или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
□ LINK To all my videos / @rachelsstepbystep I make this Old Fashioned Beef Stew throughout the year, especially during Fall and Winter, it is hearty, delicious and easy to make, I make it the good old fashioned way and it's sure to please, I hope you get to try it.❤ INGREDIENTS 2 1/2 LB. CHUCK POT ROAST (1 1/2 SIZE PIECES) 3 BAY LEAVES 4 MEDIUM/LARGE GARLIC CLOVES 3 MEDIUM CARROTS (MED SIZE PIECES) 3 CELERY RIBS (MEDIUM SIZE PIECES) 1 MEDIUM ONION (MED/LARGE PIECES) 10 small shiitake MUSHROOMS (sliced) ALL PURPOSE FLOUR (AS NEEDED TO COAT MEAT) 1 1/2 TBSP TOMATO PASTE 10 PETITE GOLD POTATOES (CUT IN HALF) SALT (CAREFUL NOT TO OVERDO) PEPPER TO YOUR LIKING 1 32 OZ. LOW SODIUM BEEF BROTH PLUS 1 EXTRA 14 OZ. CAN (5 & 3/4 CUPS TOTAL) 1/4 CUP WORCESTERSHIRE SAUCE 2 TBSP BACON GREASE 1/2 CUP CRUSHED TOMATOES 3/4 TBSP FRESH THYME LEAVES 3/4 TBSP FRESH ROSEMARY 1 HANDFUL FROZEN PEAS (THAWED)1 TBSP CHOPPED FRESH ITALIAN PARSLEY VEGETABLE SCRAPS FOR BROTH DISCLAIMER DO NOT EAT OR SERVE THIS DISH TO ANYONE WHO IS OR MIGHT BE ALLERGIC TO ANY INGREDIENT IN THIS DISH.