У нас вы можете посмотреть бесплатно All the SECRETS of the PERFECT STROGONOFF with Dalton Rangel | Here on Band или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
On #AquiNaBand, chef Dalton Rangel teaches step by step how to make a dish that all Brazilians love: juicy and creamy stroganoff with fresh rice and crispy straw potatoes. Follow the cooking episodes of the program here on #BandReceitas! Ingredients: 500 g of filet mignon 200 g of Paris mushrooms (pickled or fresh) 1 large chopped onion 2 cloves of chopped garlic 1 tablespoon of tomato paste 1 tablespoon of ketchup 1 tablespoon of yellow mustard 1 tablespoon of Worcestershire sauce 1 ½ cup of cream from a box 1 tablespoon of brandy Salt and black pepper to taste Preparation method: Start by cutting the meat into small pieces. The more you chop it, the faster it will be to prepare. In a very hot frying pan, in the butter, sauté the chopped onion. Caramelize well. Add the garlic and the meat. Season with salt and black pepper to taste. When the meat is well cooked and grilled, add the tomato paste, Worcestershire sauce, ketchup, yellow mustard, and stir. Add a touch of cognac, Paris mushrooms, and cream. Adjust the seasoning if necessary and serve with potato chips.