У нас вы можете посмотреть бесплатно Jak upiec idealne BAGIETKI ORKISZOWE. Chrupiące i delikatne! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Idealne bagietki z mąki orkiszowej są chrupiące, delikatne w środku, pełne smaku a przy tym łatwe do zrobienia. Dzisiaj pokażę krok po kroku jak upiec takie bagietki z mąki orkiszowej pełnoziarnistej. składniki: zaczyn: 200g mąki orkiszowej pełnoziarnistej 3 g drożdży suchych (6g w kostce) 200 g wody ciasto: cały zaczyn 300g mąki orkiszowej pełnosiarnistej 140 g wody 2 łyżeczki soli 30g masła pieczemy 0k 23 minuty(do koloru) w temperaturze 220C, najlepiej termoobieg