У нас вы можете посмотреть бесплатно Black Forest Cake tutorial ASMR 黑森林蛋糕,超详细制作教程,百分百零失败 |Lisa's Kitchen или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
❤️ If you like this video, please LIKE 👍 and SHARE. Please SUBSCRIBE my channel and tap the bell if you don’t want missing out the new uploads. Thank you for your subscription. If you have your work share with us, please UPLOAD your work on my Facebook as above. ❤️ I am going to make a classic Black Forest cake today. It combines the sweetness and sourness of cherry puree, the mellowness of cream and the bitterness of dark chocolate. This cake is absolutely mouth-watering. 🍞INGREDIENTS ☘️6-inch Chocolate Sponge cake 3 Large eggs at room temperature (60-65g with shell) Caster sugar 60g Cake flour 60g Milk 45g Unsalted butter 30g Cocoa powder 10g ☘️Cherry Puree Cherry in syrup 150g Cherry syrup 120g Corn flour 15g Caster sugar 10g ☘️Frosting Thickened cream 400g Icing sugar 32g ☘️Chocolate garnish 70% cocoa Dark chocolate 150g 8 fresh cherries Cherry syrup 25g (brush cake) ☘️** Preheat oven to 150C/300F ** Bake at 150C/300F for 40 mins, then turn to 160C/320F for 5 mins --------------------------------------------------------------------------------------------- Lisa’s Kitchen Facebook : / lisaskitchenette Lisa’s Kitchen Ins : / lisaskitchen_sydney --------------------------------------------------------------------------------------------- ❤️如果您喜欢我的视频,请点赞👍并分享给您的朋友们。 并请订阅及按下小铃铛,收到最新更新的通知。 谢谢您的订阅和支持。 如果您想和我们分享您的作品,请上传照片到我的Facebook. ❤️ 今天来制作一款非常经典的黑森林蛋糕。 融合了樱桃酱的酸甜,奶油的香醇、巧克力的苦,这道甜点太治愈了。 #blackforestcake #黑森林蛋糕 #萨姐 🍞原料 ☘️6寸巧克力海绵蛋糕 60-65克大号室温鸡蛋3个 细砂糖60克 低筋面粉60克 牛奶 45克 无盐黄油 30克 可可粉 10克 ☘️樱桃酱夹心 糖渍樱桃 150克 樱桃糖水 120克 玉米淀粉 15克 糖10克 ☘️奶油抹面和裱花 奶油 400克 糖粉 32克 ☘️巧克力装饰 70%黑巧克力 150克 新鲜樱桃 8颗 樱桃糖水 25克(刷蛋糕片) ☘️** 预热烤箱150C/300F ** 150C/300F烤制40分钟, 后调至160C/320F烤制5分钟 --------------------------------------------------------------------------------------------- 萨姐的南腔北调 FB : / lisaskitchenette 萨姐的南腔北调 Ins : / lisaskitchen_sydney ---------------------------------------------------------------------------------------------