У нас вы можете посмотреть бесплатно NEIPA Light & Lush Full Recipe & Methods For Homebrewers или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
NEIPA Light & Lush Full Recipe & Methods For Homebrewers This is a new tried and tested NEIPA recipe for the summer that offers reduced ABV, Carbs and Calories without a compromise in drinkability and hop punch and flavour. I am very proud of this one and I hope it helps bring some thirst relief to your summer! Here is the recipe in full, along with a link to the recipe on Brewfather:- Light & Lush NEIPA Author: David Heath Type: All Grain ABV:- 4.5% Per 100ml serving:- 36 calories / 3g carbs Brewfather recipe link:- https://share.brewfather.app/xpvMXitt... Batch Size : 10 L / 2.64 US LQD Gallons Boil Time : 30 min IBU : 17 (Tinseth) BU/GU : 0.44 Original Gravity : 1.040 Final Gravity : 1.006 Brewhouse Efficiency: 71.4% Mash Efficiency: 80% Mash Profile 65 °C / 149 °F - 60 min - Temperature 75 °C / 167 °F - 10 min - Mash Out Fermentables (1.8 kg) 1.206 kg / 2.66 lbs - Pilsner 4 EBC (67%) 234 g / 8.25 oz - Oat Malt 2.3 EBC (13%) 180 g / 2.34 oz - Wheat Malt 3.2 EBC (10%) 90 g / 3.17 oz - BEST Chit Malt 2.5 EBC (5%) 90 g / / 3.17 oz - Corn Sugar (Dextrose) 0 EBC (5%) Hops Hop Stand 15 min hopstand @ 75 °C BRU-1 - 6 IBU Citra - 6 IBU Mosaic - 5 IBU Use a recipe calculator with your hops AA% to calculate the above. Dry Hops BRU-1 - 25 g / 0.88 oz Citra - 25 g / 0.88 oz Mosaic - 25 g / 0.88 oz Yeast 1 pkg - Lallemand (LalBrew) Verdant IPA Fermentation Profile Ale 20 °C / 68 °F 7 days - Primary