• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to make beer from Muntons Export Stout kit скачать в хорошем качестве

How to make beer from Muntons Export Stout kit 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to make beer from Muntons Export Stout kit
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to make beer from Muntons Export Stout kit в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make beer from Muntons Export Stout kit или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to make beer from Muntons Export Stout kit в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to make beer from Muntons Export Stout kit

Muntons Connoisseurs Export Stout Beer kit - how to brew your own beer Recipe: • Sterilise your fermenter and stirrer. • Stand the can in hot water for 5 minutes to soften the contents. Then start boiling 3.5 litres (6 UK pints) of water. • Open the can and pour the contents into your cleaned and sterilised fermenter. • Add the boiling water to the fermenter and 1kg (2.2 lbs) of sugar (preferably brewing sugar). • Thoroughly mix the contents of the fermenter to dissolve the sugar and malt extract. • Add 17.5 litres (31 pints) of cold water to bring the volume up to 23 litres and stir well. • Sprinkle the yeast supplied onto the surface of the beer (no need to stir). • Cover the fermenter, place in a warm area at 18- 21°C (65-70°F) and leave to ferment. • Fermentation will be complete when bubbles cease to rise (usually after 4-6 days), or if you use a hydrometer, when the gravity remains constant at a figure below 1008°. • Siphon the beer into strong bottles or a pressure barrel. Be careful not to disturb the yeast sediment and only use returnable beer bottles. • Add half a teaspoon full of sugar per pint to each bottle (or a maximum of 85 g or 3 oz, per 5 UK gallon pressure barrel). • Cap and seal the bottles securely and stand the bottles or pressure barrel in a warm place for 2 days. • Finally, move the bottles or pressure barrel to a cool place for 14 days, or until the beer is clear, before drinking.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5