У нас вы можете посмотреть бесплатно Homemade Pandan Mung Bean Paste for Mooncake | MyKitchen101en или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Homemade recipe for Pandan flavor mung bean paste filling for Chinese mooncake. Smooth mung bean paste filling with nice hint of Pandan (Pandanus amaryllifolius, Screwpine) fragrance. Recipe: http://mykitchen101en.com/pandan-mung... Follow us on Facebook for more video recipes: / mykitchen101en Pandan Mung Bean Paste Recipe | MyKitchen101en Yield: 500g paste Ingredients: 150g split mung beans (soak for 4 hours)* 500ml water 100g granulated sugar 50g cooking oil 15g glutinous rice flour ¼ tsp salt 15g pandan leaf (Pandanus amaryllifolius, Screwpine)