У нас вы можете посмотреть бесплатно Karpatka: the traditional polish cake fluffy and easy! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Karpatka is a Polish version of a vanilla custard slice is made with sheets of choux pastry filled with a creamy, light layer of custard cream. INGREDIENTS Dough 4 eggs 125g butter 1 cup water 1 ¼ cup flour 1 tsp baking powder Cream 300g butter 2 cups vanilla pudding 1 cup powdered sugar red fruits and powdered sugar METHOD 1. In a separate bowl, mix the flour with baking powder. 2.In a medium saucepan, heat the butter with water, add flour mixture and mix well. 3. Remove from heat and add eggs one by one, beat with a mixer 4. Divide dough into 2 parts and pour into 2 round baking forms. 5. Bake at 180°C/350°F for 25-30 minutes FOR THE CREAM In the medium bowl, add butter, add powdered sugar and beat for a few minutes. Add cooked pudding and mix until combined. For the assembling Add the cream between 2 cakes, decorate with icing sugar and fresh fruits http://youmedia.fanpage.it/video/an/X...