У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make a 30% Calcium Chloride Solution или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Get the FREE Cheesemaking Foundations Document: https://milkslinger.com/foundations/ Cheesemaking can be pricey, what with all the freeze-dried cultures and fancy molds and presses, but making your own calcium chloride solution is one easy way to cut costs (and save on plastic). Mix up one batch, and you'll have enough for countless wheels of cheese. CHAPTERS 00:00 Calcium Chloride 00:15 What is calcium chloride? 00:29 What is calcium chloride used for? 00:57 Why is calcium chloride used in cheesemaking? 01:17 Calcium chloride in pasteurized milk cheeses vs raw milk cheeses 02:05 The benefits of making your own calcium chloride 03:37 Dosing Calcium Chloride for cheesemaking 03:50 The experiment: raw milk cheeses made with, and without, calcium chloride 05:12 Calculating for a 30% calcium chloride solution 06:11 How to make a 30% calcium chloride solution Disclaimer: This video may contain affiliate links, which means that if you click on one of the product links, I'll receive a small commission.