• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

豬皮凍 Pork Aspic **字幕 CC Eng. Sub** скачать в хорошем качестве

豬皮凍 Pork Aspic **字幕 CC Eng. Sub** 7 months ago

豬皮凍

Pork Aspic

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
豬皮凍 Pork Aspic **字幕 CC Eng. Sub**
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 豬皮凍 Pork Aspic **字幕 CC Eng. Sub** в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 豬皮凍 Pork Aspic **字幕 CC Eng. Sub** или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 豬皮凍 Pork Aspic **字幕 CC Eng. Sub** в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



豬皮凍 Pork Aspic **字幕 CC Eng. Sub**

🟢材料: 豬皮 600 克 蒜頭 2 瓣 薑、蔥 適量 月桂葉 2 片 八角 1 顆 紹興酒 2 湯匙 生抽 1湯匙 老抽 1茶匙 鹽、胡椒粉 適量 梳打粉 1 湯匙(洗豬皮用) 🟢做法: 1️⃣ 豬皮冷水下鍋,加入蔥、薑和1湯匙紹興酒,滾起後汆水 5 分鐘。 2️⃣ 汆完水的豬皮用溫水清洗,去毛及清除殘留的脂肪。 3️⃣ 將切好的豬皮放入1湯匙梳打粉、鹽和紹興酒,揉搓 4~5 分鐘,然後用溫水反覆清洗乾淨。 4️⃣ 豬皮放入鍋中,加入豬皮2倍份量的水、蔥、薑、月桂葉、1粒八角和1湯匙紹興酒,滾起後轉小火煮 50 分鐘。 5️⃣ 夾出香料和薑蔥,加入少許胡椒粉、1茶匙老抽和1/2茶匙鹽調味。 6️⃣ 倒入盤中放涼,約 3 小時後凝固,如氣溫高,可稍放涼後移入冰箱。 7️⃣ 蒜醋汁:蒜頭2瓣切碎,加入2湯匙醋、1湯匙生抽、芝麻油和辣椒油拌勻,用作沾醬。 🟢Ingredients: Pork Skin - 600g Garlic - 2 cloves Ginger, Spring Onions - as needed Bay Leaves - 2 pieces Star Anise - 1 piece Shaoxing Wine - 2 tablespoons Light Soy Sauce - 1 tablespoon Dark Soy Sauce - 1 teaspoon Salt, White Pepper Powder - to taste Baking Soda - 1 tablespoon (for washing pork skin) 🟢Cooking Directions: 1️⃣ Place pork skin in cold water, add spring onions, ginger, and 1 tablespoon of Shaoxing wine. Bring to a boil and blanch for 5 minutes. 2️⃣ Wash the blanched pork skins with warm water, removing any hair and residual fat. 3️⃣ Add 1 tablespoon of baking soda, salt, and Shaoxing wine into the sliced pork skins. Knead for 4-5 minutes, then rinse thoroughly with warm water. 4️⃣ Place the pork skin in a pot, add water twice the amount of pork skin, spring onions, ginger, bay leaves, 1 star anise, and 1 tablespoon of Shaoxing wine. Bring to a boil, then simmer over low heat for 50 minutes. 5️⃣ Remove the spices, ginger, and spring onions. Season with a pinch of white pepper powder, 1 teaspoon of dark soy sauce, and 1/2 teaspoon of salt. 6️⃣ Pour into a plate and let it cool. It will solidify in about 3 hours. If the temperature is high, let it cool slightly before transferring to the refrigerator. 7️⃣ Garlic Vinegar Sauce: Finely chop 2 cloves of garlic, mix with 2 tablespoons of vinegar, 1 tablespoon of light soy sauce, sesame oil, and chili oil. Serve as a dipping sauce. Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?.... Twitter:   / o_e_cook   Instagram:   / o_e_cook   作品分享:   / 1885999698348679   ✳    / @oeliving   👈請訂閱本台第二頻道 《好易生活頻道 oe living》 ✳ 🍋請開啓字幕:屏幕右下角⏩設定⏩CC字幕 Turn on captions in the bottom right corner of the screen: ⏩Settings⏩CC Captions🥝

Comments
  • 涼拌去骨沙薑豬手Chilled Deboned Pork Knuckle with Sand Ginger **字幕 CC Eng. Sub** 1 year ago
    涼拌去骨沙薑豬手Chilled Deboned Pork Knuckle with Sand Ginger **字幕 CC Eng. Sub**
    Опубликовано: 1 year ago
    15746
  • 鬼馬炒牛肉 Stir-Fried Beef with Fried Dough Stick and Water Chestnuts **CC Eng. Sub** 2 days ago
    鬼馬炒牛肉 Stir-Fried Beef with Fried Dough Stick and Water Chestnuts **CC Eng. Sub**
    Опубликовано: 2 days ago
    797
  • 韓國泡菜 Kimchi|廣東話版 Cantonese Version|韓國朋友親授要訣 **字幕CC Eng. Sub** 2 years ago
    韓國泡菜 Kimchi|廣東話版 Cantonese Version|韓國朋友親授要訣 **字幕CC Eng. Sub**
    Опубликовано: 2 years ago
    5754
  • 酒樓風味豉汁蒸排骨 Restaurant Flavored Steamed Pork Rib 排骨要蒸多久? **字幕CC Eng. Sub** 4 years ago
    酒樓風味豉汁蒸排骨 Restaurant Flavored Steamed Pork Rib 排骨要蒸多久? **字幕CC Eng. Sub**
    Опубликовано: 4 years ago
    1083244
  • [流口水] 咖喱魚蛋魷魚豬皮蘿蔔 Curry Fishball Squid Pork Rinds and White Turnip 1 year ago
    [流口水] 咖喱魚蛋魷魚豬皮蘿蔔 Curry Fishball Squid Pork Rinds and White Turnip
    Опубликовано: 1 year ago
    213702
  • 〈職人吹水〉2021 點解蒸水蛋會變蜜蜂竇 今次詳盡講解改善方法 豬肉餅蒸嫩滑水蛋 4 years ago
    〈職人吹水〉2021 點解蒸水蛋會變蜜蜂竇 今次詳盡講解改善方法 豬肉餅蒸嫩滑水蛋
    Опубликовано: 4 years ago
    644195
  • 去骨醉豬手 Deboned Drunken Pork Knuckle **字幕CC Eng. Sub** 1 year ago
    去骨醉豬手 Deboned Drunken Pork Knuckle **字幕CC Eng. Sub**
    Опубликовано: 1 year ago
    9394
  • 薑蔥蠔油炆雞翼 Braised Chicken Wing in Oyster Sauce with Ginger & Scallion **字幕CC Eng. Sub** 3 years ago
    薑蔥蠔油炆雞翼 Braised Chicken Wing in Oyster Sauce with Ginger & Scallion **字幕CC Eng. Sub**
    Опубликовано: 3 years ago
    656773
  • Ricky教室 氣炸燒腩仔 爆脆肉嫩 零失手 公開簡易烹調秘訣 全靠有個 1 year ago
    Ricky教室 氣炸燒腩仔 爆脆肉嫩 零失手 公開簡易烹調秘訣 全靠有個"好幫手" Roast pork belly with an Airfryer to get crunchy skin
    Опубликовано: 1 year ago
    1174646
  • 糖醋排骨/無需油炸簡易版 Sweet and Sour Pork Rib/Simple Version without Deep Frying **字幕 CC Eng. Sub** 4 years ago
    糖醋排骨/無需油炸簡易版 Sweet and Sour Pork Rib/Simple Version without Deep Frying **字幕 CC Eng. Sub**
    Опубликовано: 4 years ago
    464651

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS