• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Capsule Gastronomie Terpènes, Flavonoïdes et Températures скачать в хорошем качестве

Capsule Gastronomie Terpènes, Flavonoïdes et Températures 5 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Capsule Gastronomie   Terpènes, Flavonoïdes et Températures
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Capsule Gastronomie Terpènes, Flavonoïdes et Températures в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Capsule Gastronomie Terpènes, Flavonoïdes et Températures или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Capsule Gastronomie Terpènes, Flavonoïdes et Températures в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Capsule Gastronomie Terpènes, Flavonoïdes et Températures

Capsule Gastronomie Terpènes, Flavonoïdes et Températures Essai de compréhension de l'influence de la température sur les terpènes et les flavonoïdes Safran – Ail – Broccoli – champignon – oignon – tomate – cacahuète – raisin – thé – diverses plantes Liste des études: 1 Terpenes and terpenoids as main bioactive compounds of essential oils, their roles in human health and potential application as natural food preservatives - 2022 doi: 10.1016/j.fochx.2022.100217 2 Therapeutic and Medicinal Uses of Terpenes - 2019 doi: 10.1007/978-3-030-31269-5_15 3 Distribution of Main Bioactive Compounds from Saffron Species as a Function of Infusion Temperature and Time in an Oil/Water System - 2024 doi: 10.3390/molecules29133080 4 Effect of cooking temperature and time on total phenolic content, total flavonoid content and total in vitro antioxidant activity of garlic - 2020 doi: 10.1186/s13104-020-05404-8 5 Effects of domestic cooking on flavonoids in broccoli and calculation of retention factors - 2019 doi: 10.1016/j.heliyon.2019.e01310 6 The e ect of drying temperature on bioactive compounds and antioxidant activity of Leccinum scabrum (Bull.) Gray and Hericium erinaceus (Bull.) Pers. - 2019 doi: 10.1007/s13197-019-04081-1 7 Temperature-dependent studies on the total phenolics, flavonoids, antioxidant activities, and sugar content in six onion varieties - 2014 doi: 10.1016/j.jfda.2014.10.005 8 Effect of extreme temperature changes on phenolic, flavonoid contents and antioxidant activity of tomato seedlings (Solanum lycopersicum L.) - 2021 doi: 10.7717/peerj.11193 9 Effects of Di erent Cooking Methods on Phenol Content and Antioxidant Activity in Sprouted Peanut - 2023 doi: 10.3390/molecules28124684 10 Role of dehydration temperature on flavonoids composition and free-form volatile profile of raisins during the drying process - 2022 https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.13... 11 Temperature affects organic acid, terpene and stilbene metabolisms in wine grapes during postharvest dehydration - 2023 doi: 10.3389/fpls.2023.1107954 12 The effect of different drying temperatures on flavonoid glycosides in white tea: A targeted metabolomics, molecular docking, and simulated reaction study - 2024 https://doi.org/10.1016/j.foodres.2024.114634 13 Effects of di erent pretreatments on flavonoids and antioxidant activity of Dryopteris erythrosora leave - 2019 doi: 10.1371/journal.pone.0200174 14 Impact of Temperature on the Bioactive Compound Content of AqueousExtracts of Humulus lupulus L. with Different Alpha and Beta Acid Content: A New Potential Antifungal Alternative - 2023 https://doi.org/10.3390/microbiolres14010017 15 Terpene degradation and extraction from basil and oregano leaves using subcritical water - 2007 https://doi.org/10.1016/j.chroma.2006.11.037 16 Effect of Different Cooking Methods on Polyphenols, Carotenoids and Antioxidant Activities of Selected Edible Leaves - 2018 doi: 10.3390/antiox7090117 17 Formulating Bioactive Terpenes - 2021 doi: 10.3390/biom11121745 18 Recent Advances in Health Benefits of Bioactive Compounds from Food Wastes and By-Products: Biochemical Aspects - 2023 doi: 10.3390/ijms24032019 Amour, terpènes et flavonoïdes

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5