• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Vietnam's Crispiest Pork Banh Mi | Cookin' Somethin' w/ Matty Matheson скачать в хорошем качестве

Vietnam's Crispiest Pork Banh Mi | Cookin' Somethin' w/ Matty Matheson 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Vietnam's Crispiest Pork Banh Mi | Cookin' Somethin' w/ Matty Matheson
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Vietnam's Crispiest Pork Banh Mi | Cookin' Somethin' w/ Matty Matheson в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Vietnam's Crispiest Pork Banh Mi | Cookin' Somethin' w/ Matty Matheson или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Vietnam's Crispiest Pork Banh Mi | Cookin' Somethin' w/ Matty Matheson в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Vietnam's Crispiest Pork Banh Mi | Cookin' Somethin' w/ Matty Matheson

THE BEST SANDWICH OF ALL TIME SPECIAL BEAUTIFUL PORK BELLY BANH MI! VIBRANT JUICY MIXTURE OF TEXTURES AND FLAVOURS THANK YOU CHEF RANG THANK YOU VIETNAM FOR THE GREATEST THINGS IN THE WORLD JOIN THIS CHANNEL TO GET ACCCESS TO PERKS:    / @mattymatheson   INGREDIENTS 5 SPICE INGREDIENTS Fennel Seed Cloves Star Anise Ground Cinnamon Szechuan Peppercorn PORK BELLY INGREDIENTS 1 (3lbs) pork belly Kosher salt PICKLED VEG INGREDIENTS 1 cup white vinegar ½ cup sugar 1 cup water 1 large carrot 1 daikon radish LIVERWURST PATE INGREDIENTS Liverwurst 12 tablespoons butter, divided (8 TB cold, 4 TB melted) NUOC MAM CUNG INGREDIENTS Rice wine vinegar Fish sauce Maple syrup 1 Green Chili, minced 1 Knob Ginger, grated 1 Shallot, chopped 1 Lime, zest, and juice 2 Garlic cloves, chopped and macerated ASSEMBLY Cilantro Hoisin Sriracha Jalapenos English cucumber Maggi seasoning French baguette rolls COOKING METHOD 1. In a medium skillet over low heat, add all the whole spices and toast until fragrant. Allow to cool slightly, then add ground cinnamon and grind together. Set aside. 2. Preheat oven to 400°F. Add prepared pork belly to a roasting pan and cook for 50-60 minutes, or until the top of the pork belly is crisp and the pork meat is juicy and tender. Set aside. 3. Cube liverwurst and add to a food processor. With the machine running, add cold butter cubes and process until fully emulsified. Taste and season as necessary. Refrigerate and allow to fully set. 4. Make marinade, then add julienned vegetables to a large, resealable container. Pour marinade over the top and shake to combine. Set aside. 5. Add all Nuoc Mam Gung ingredients to a bowl and stir to combine. Set aside. 6. Cut the pork belly into 1-inch cubes and add to a large bowl for assembly. Toss with nuoc mam gung. Slice baguettes in half, horizontally, and spread liberally with pate. Add cilantro, cucumber, jalapenos, pork belly, hoisin, sriracha, and pickled veg.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5