• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Secrets to Perfect Chicken Schnitzel скачать в хорошем качестве

Secrets to Perfect Chicken Schnitzel 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Secrets to Perfect Chicken Schnitzel
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Secrets to Perfect Chicken Schnitzel в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Secrets to Perfect Chicken Schnitzel или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Secrets to Perfect Chicken Schnitzel в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Secrets to Perfect Chicken Schnitzel

Thin, crispy, golden chicken schnitzel, perfectly seasoned and paired with a rich, tangy garlic caper butter that’ll make your taste buds dance. If you’re craving a dish that’s simple to make but bursting with flavor, you’re in the right place. Free printable recipe is available on our site: https://www.kitchensanctuary.com/chic... Ingredients: 4 chicken breasts (about 175g/6.2oz each) 60 g (1/2 cup) plain (all-purpose) flour ½ tsp salt ½ tsp black pepper 1 tsp garlic powder 1 tsp paprika 2 large eggs 100 g (2 cups) panko breadcrumbs 240 ml (1 cup) oil for frying 120 g (1/2 cup) unsalted butter 3 cloves garlic peeled and minced ½ tsp salt ½ tsp black pepper 2 tbsp capers in brine drained 3 tbsp finely chopped fresh parsley (or 1 ½ tbsp dried parsley flakes) To Serve: wedges of lemon steamed new potatoes Butter Lettuce Salad Instructions 1. Butterfly the chicken breasts by slicing into each breast horizontally most of the way through, then opening up the chicken breast – so it looks like an extra-large chicken steak. 2. Place one of the chicken breasts on top of a large piece of baking parchment and fold the parchment over the top of the chicken. Use a rolling pin or wooden mallet to pound the chicken breast so it’s about ¼ inch (just over half a centimetre) thick. Repeat with the remaining chicken breasts. 3. Mix together the flour, salt, pepper, garlic powder and paprika in a large shallow bowl. 4. Break the eggs in a second large shallow bowl and whisk lightly with a fork. 5. Add the panko breadcrumbs to a third large shallow bowl. 6. Dredge a chicken breast through the flour mixture, coating fully on both sides. Coat fully with the egg mixture, then finally coat well with the panko mixture. Repeat with the remaining chicken breasts. 7. Place a baking tray in the oven on a low temperature – this is to keep the cooked schnitzels warm. We’ll be cooking in two batches. 8. Add the oil to a large frying pan and heat over a medium-high heat. 9. Add two of the chicken breasts and cook for 2-3 minutes on each side, until golden and cooked through. Carefully remove from the pan and place on the tray in the oven. 10. Repeat with the remaining two chicken breasts. You shouldn’t need to add more oil to the pan, but you can add an extra splash if you think it needs it. Make sure the oil is hot before adding the chicken. 11. Place the butter in a saucepan and heat over a low-medium heat. Continue to heat until the butter melts, starts to foam a little and turns very lightly golden brown – this should take about 3-4 minutes. 12. Turn the heat down to low and add the garlic. Cook for a further minute, whilst stirring, to gently saute the garlic. 13. Turn the heat off, then stir in the salt, pepper, capers and parsley. 14. Divide the chicken between plates and drizzle over the garlic butter. I like to serve mine with lemon wedges, new potatoes and a simple butter lettuce salad. #CookingShow #Recipe #crispychicken

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5