У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make a Classic Lemon Tart – Easy & Delicious! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This Lemon Tart is the perfect balance of sweet and tangy! 🍋 With a buttery, crisp crust and a smooth lemony filling, this recipe is a must-try for dessert lovers. 🥧 Sweet Pastry (Pâte sablée): Ingredients: • 250g flour • 100g margarine (or butter) • 80g sugar • 1 egg • A pinch of salt Instructions: 1. Mix the flour, sugar, and salt together. 2. Add the margarine (cut into small pieces) and mix until you get a crumbly texture. 3. Add the egg and mix just until the dough comes together. 4. Form a ball, cover it, and let it rest for 30 minutes in the refrigerator. 5. Roll out the dough and place it in a tart pan. 6. Bake it blind (pre-bake) for about 10 minutes at 170°C (340°F). 🍋 Lemon Cream (Crème citron) Ingredients: • 200g sugar • 200g lemon juice • 100g margarine (or butter) • 4 eggs Instructions: 1. in a bowl mix 4 egg with 100g sugar and whisk well and In a saucepan, whisk together the 200g lemon juice, 100g sugar ,Cook over medium heat, whisking constantly, until it thickens.. 2. once the lemon juice and sugar are ready pour them over the egg and whisk evry thing together . 3. then add the margarine. 4. Blend until smooth and creamy (use a hand blender if available). 5. Pour the lemon cream over the baked crust and refrigerate. Si vous appréciez mes vidéos, abonnez vous à ma chaîne pour de nouvelles vidéo de pastry : / @verdantsecret