У нас вы можете посмотреть бесплатно Back to Basics: How to Cook Rice - Japanese Cooking 101 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Steamed rice is an essential part of Japanese cuisine. We go back to basics and refresh our memories so that we will be able to have the most important component of Japanese meals. In this video, we will show you how to 1. Choose the type of rice 2. Wash and soak rice 3. Cook white rice on the stove 4. Cook brown rice on the stove 5. Cook white rice with mixed grains in a rice cooker. //Ingredients: White Rice 1 1/2 cup (360 ml) rice, short grain 1 2/3 cup (400 ml) water Brown Rice 1 1/2 cup (360 ml) brown rice, short grain 2 cups (480 ml) water Read a full recipe and more information on our website: https://www.japanesecooking101.com/ba... Cooking tools we used (and recommend! ❤️❤️): Staub Enameled Cast Iron Petite French Oven, 1 1/2-Qt., Cranberry: https://rstyle.me/+YlCAB_BMqt5g_Rb8yL... Zojirushi Pressure Induction Heating Rice Cooker and Warmer (newer model): https://rstyle.me/+vz-HC3xIk6ssK_7bxK... Demeyere Industry Stainless-Steel Saucepan: https://rstyle.me/+UUByGbKnxwXVoRegZM... Yamazaki Tower Ladle + Lid Stand, White: https://rstyle.me/+hgNUzoGhLhgRh7AF5A... #japanesecooking #japanesefood #japaneserecipe #food #recipe #cooking #rice #backtobasics