У нас вы можете посмотреть бесплатно EGGLESS BUTTERSCOTCH PASTRY l WITHOUT OVEN l N'Oven или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Many of you are asking to make a Butterscotch Cake or Pastry. So today i bring to you, your desire EGGLESS BUTTERSCOTCH PASTRY. Hope you like it. Ingredients & Process: 3/4 CUP MILK 2 TEASPOON VINEGAR 1.1/4 CUP ALL PURPOSE FLOUR 3/4 CUP POWDER SUGAR 1 TEASPOON BAKING POWDER 1/4 TEASPOON BAKING SODA 1/2 CUP OIL MIX THE BUTTER MILK MIX IT WELL 1 TEASPOON BUTTERSCOTCH EXTRACT 3-4 DROPS YELLOW FOOD COLOR MIX IT WELL 6 INCH CAKE MOULD BUTTERSCOTCH PRALINE: 1/2 CUP SUGAR 2 TABLESPOON WATER CARAMELIZED THE SUGAR 1/4 CUP MIXED NUTS (CASHAW, ALMOND, PEANUT) SPREAD IT ON A BAKING PAPER COOL COMPLETELY BREAK IT INTO SMALL PIECES CRUSH IT CLEAR THE EDGES CUT OUT THE TOP & SIDE PARTS DIVIDE THE CAKE IN TO 3 LAYERS 1 TEASPOON BUTTERSCOTCH EXTRACT IN SUGAR SYRUP BRUSH SOME SUGAR SYRUP PUT A LAYER OF WHIPPED CREAM SPREAD SOME BUTTERSCOTCH PRALINE REPEAT THE PROCESS SPREAD A THICK LAYER OF PRALINE ON THE TOP Subscribe My YouTube channel for Recipe Videos: / novencakecookies Like My FB Page for update info: / nahidaoven Follow Us on Twetter: / nahidaoven We Are on Pinterest also: / nahidaoven © N'Oven®